Головний презерватизатор Тернополя вирішив ще й скомпрометувати ідею чистоти?

Поділитися

Зроби Україну чистою – єдиний найбільший соціальний проект в Україні. У 2012 – тому році команда ЗУЧ отримала нагороду (золото та бронзу) за якісну рекламну компанію Effie Awards  2012 (а також бронза у 2011 –тому) в категорії «Соціальні проекти». У 2012 – тому році проект отримав три нагороди, в тому числі «кращий соціальний проект року» за версією незалежного конкурсу ділових і соціальних «зелених» проектів Green Awards.

На фестивалі «Срібний меркурій» команда ЗУЧ отримала золото у номінації «найкраща мало бюджетна компанія», срібло в номінації «Найкраще творче рішення інтегрованої компанії», «Найкраща реалізація інтегрованої компанії».

Ми також здобули золото як найкращий соціальний проект року за версією Events Awards 2011 (нагорода по подійному маркетингу в Україні).

Унікальність нашої акції полягає в тому, що лише один день в рік ми виходимо та прибираємо країну. Щороку ми обираємо дату, що попередньо наближена до Великодня.

Екологічний рух «Lets do it!» активно діє у 70 – ти країнах світу. Акція аполітична, нерелігійна, некомерційна! Наша місія – не просто одноразово прибрати, а змінити ставлення українських громадян до життєвого простору і прививати суспільній свідомості не смітити та піклуватись про навколишнє середовище!

Один раз прибравши сміття на природі, людина більш відповідальніше буде ставитись до природи. Ми дійсно віримо в те, що чисто – не там, де прибирають, а там, де не смітять. Акція «Зроби Україну чистою» – один з рідкісних соціальних проектів, в основу якої покладений професійний проектний підхід. Ми плануємо щорічно збільшувати кількість учасників вдвічі, таким чином за 10 років в нашій команді буде більше 20 млн українців, а це – майже півкраїни. В рамках прибирання паралельно вирішуємо й інші задачі:

–         проблема роздільного збору сміття з ціллю його подальшого перероблення, а не просто вивезення на полігон;

–         проблема координації збору вторинної сировини по всій території України,

–         популяризація екологічної освіти;

–         мотивація для збереження екологічних ресурсів України.

ЗУЧ – єдиний проект, який об’єднав довкола однієї ідеї сотні населених пунктів України.

Ми сподіваємось на вашу соціальну небайдужість та активність у вашому районі.

Долучитися до прибирання та додати своє місто до мапи «Зробимо Україну чистою!» може кожен.

 

  • Реєструйся за лінком http://letsdoit.org.ua/clean/form/. Обравши місце прибирання, ти зможеш 20 квітня отримати інвентар і зробити країну чистішою.
  • Щоб організувати прибирання в своєму селі або місті, реєструйся у формі на головній сторінці сайту http://letsdoit.org.ua/.
  • Запроси друзів, колег, знайомих зробити те саме.
  • Поширюй інформацію про акцію в соціальних мережах, засобах інформації, серед сусідів і колег.

Координатором Тернопільської області цьогоріч є голова громадської організації «Файне місто» – Рустам Ергашов (098 99 28 330).

Якщо ви маєте бажання взяти участь в акції «Зроби Україну чистою» в Бережанах – звертайтесь безпосередньо до Алли Соколовської (БМГО «Рідне місто» – 096 172 52 52), в м.Заліщики – до Романа Білокінського («Півострів змін – 097 790 38 37), в місті Бучач – до Мирослава та Світлани Ліщинських (ГО Арт – Бучач – 098 60 40 551).

.

 

«Гайдамаки» у Тернополі!

У Тернополі відбудеться актуальний семінар для більшості подружніх пар