Як обирали Міс Тернопіль – 2013

Поділитися

8 березня у тернопільському обласному театрі було людно: 18 місцевих дівчат демонстрували свої переваги в різноманітних сферах. Переглянути найцікавіші моменти з відбіркового туру національного конкурсу краси “Міс Україна-2013” можна на відео внизу публікації.

Розпочалось дійство із 40-хвилинним запізненням. Але ніхто ні з влади, ні іменитих суддів не покинув зали. До речі, того вечора “вивів у люди” свою другу половинку- Людмилу- нещодавно одружений заступник міського голови Володимир Камінський.

Щодо самого конкурсу, то найцікавіше дійство було після антракту. Веселий ведучий Алік з Одеси дуже дотепно піджартовував над сценаристом і співведучою Христиною Чернегою, “міскою” Тернополя 2011 року. Перед тим як її знайти на сцені, він файно цмокнув у щічку майбутню переможницю конкурсу краси – №3 Аліну Водянову, 20-річну студентку Тернопільського економічного університету, яка, на жаль, взагалі не вміє усміхатися. Відвертою фавориткою конкурсу була учасниця під №6 Тетяна Соколова. 21-річна студентка львівської політехніки зовні дуже нагадувала російську зірку кіно Єлену Корікову. Проте, як кажуть, про смаки не сперечаються.

Львівський театр тіней

Чогось надзвичайного глядачі не побачили на конкурсі. Воно й зрозуміло, учасниці нервували, борщівські вишиванки розглянути при тьмяному освітленні було не так легко, а відповіді на питання 7 на 8 ( так-так, 7 помножити на 8) викликали подив щодо почуття гумору в сценаристів-режисерів. Можливо, все було продумано…  Зате “розважальні номери” від львівського театру тіней викликав справжній фурор. Найвеселіше глядачам було, коли оголошували переможниць. Дотепні коментарі Аліка і закомплексованість рекламодавців робили свою справу на всі 100%.

Міс-масаж обрано №12 Ілону Грохольську.

Грандперсоною самогонних ресторацій стала Аліна Ломова (№9 з технічного університету). Треба було Михайлу Гросуляку чесно вказати категорію – “Міс під самогонку”! )))

Міс “Дружба” – 16 річна Аліна Крамарчук із Школи мистецтв.

Номер шостий нагородами не обділили, але перемогу "затерли"

Фаворитку конкурсу №6 Тетяну Соколову обрано як міс Модель та міс Алюр.

Міс фото нагородив один з найпрестижніших фотографів України Олександр Ктиторчук. Митець чесно зізнався, що обрав через “кудряшки” модель під номером 11 – Василину Швець, студентку ТНЕУ.

Міс-інтернет мали обирати представники сайту, які любили здирати чужі новини. Останнім часом не грішать ))) Виявилось, в залі не було нікого з редакції. “А вони в курсі?”- жартував Алік і публіка підтримала його сміхом і оплесками.

-Оголосимо самі,- вирішив без комплексів одесит. Нею стала 21-річна студентка педуніверситету Ірина Ільчук (№13)

Тарас Демкура обрав “Міс Атріум”. Його підтримали й судді і дали згодом дівчині корону переможниці. Зал сприйняв “міску” критично. Як і міс глядацьких симпатій. Цього разу ця номінація купувалась. В прямому сенсі. Глядачі грішми голосували. Організатори казали, що на доброчинність збирають.Журналісти біля скриньки не чергували, щоб переконатися чи там дійсно кидають по кілька гривень глядачі чи змагаються “спонсори” дівчат товщиною пачок з купюрами.  А оголосили переможницю – “міс двері” – представники компанії “Вуд-вей- світ дверей”. Глядачі від такої рими аж кипятком п*сяли ))) Перемогла одна з найменших за ростом учасниць -168 сантиметрова школярка з 29 школи Анастасія Сафандула (№16). Скільки ж назбирали на доброчинність – не оголосили.

Номер сьомий – Мар’яна Василевська стала також другою віце-міс Тернополя. Заступницею головної “міски” обрано студентку педуніверситету Ілону Грохольську №12, яка також головна дівка у файному місті по масажах.

На завершення, зазначимо, що організатори поступили доволі прогресивно, перетворивши конкурс краси на розважальне шоу.

ФОТОРЕПОРТАЖ ТУТ






Пригоди лідера гурту “С.К.А.Й.” Олега Собчука у Кіровограді

Презентація фільму “Стеком і шаблею” відбулась у Тернополі