Кращі тернопільські анекдоти

Поділитися

Дружина:

– Коханий, ти мене хочеш?

Чоловік: – НІ!

– А жерти хочеш???!!!

– Так.

– А зв’язок відчуваєш?

***

Печінка чекала п’ятницю і тривожилась … Шлунок готувався … Ніс чухався … Ноги і язик знали, що будуть заплітатися … Дупа боялася пригод … І лише один мозок радів: Нарешті відпочину!

****

Дружина підходить до чоловіка, що сидить за комп’ютером: – Дай я пограю також. – Май совість, кохана, бери приклад з мене. Я в тебе хоч раз ганчірку попросив, коли ти підлоги миєш?

***

Жінка – це найрозумніше створіння у всесвіті! Свій мозок напружує лишень в випадку крайньої та екстреної необхідності, а от мозок чоловіка тримає під напругою цілодобово.

***

Дорогий Google! Будь ласка, перестань вести себе як моя дружина. Дозволь мені закінчити запит, перш ніж давати мені поради. Спасибі.

***

От уявіть собі, як було б чудово, якби у нас матріархат був! Посварилася з ним, випила пляшку пива і відвернулася до стінки спати. А він, весь в сьозах, речі пакує та істеричним таким голосом кричить: ”Все! Я їду від тебе до тата!”

****

– Тату, а чому півні співають так рано? – Щоб їх можна було почути. Потім, коли прокинуться кури, це буде вже неможливо.

Безкоштовні юридичні консультації у Тернополі

У Тернополі шукають психолога