Поки Марія Чашка зі Свободи хоче перекривати дороги, її управління боргує зарплат на 2,4 мільйона гривень!

Поділитися

Як нам стало відомо, прес-служба тернопільської Свободи розсилає по електронних скринька листи про мобілізацію в Тернополі. Псевдо-патріоти мають намір зігнати знову своїх прибічників і перекривати автошляхи. Таким чином вони хочуть висловити своє незадоволення владою області.

Але наскільки нам стало відомо в Управлінні яке очолює свободівка Марія Чашка, одна із ініціаторів такого супротиву, не все в порядку. Сказати відверто дуже не в порядку. Марія Чашка працює начальником Управління соціальної політики Тернопільської міської ради. На жаль, управління не має чим потішитись, адже набирає на себе, під керівництвом свободівки 30% усієї заборгованості по заробітних платах на теренах Тернопільської області. Загалом заборгованість по виплаті заробітної плати в управлінні депутатки від Свободи становить 2,4 мільйона гривень. У 149 підприємств міста Тернопіль, під її керівництвом виплачують заробітну платню на рівні прожиткового мінімуму і нижче.

Нагадаємо, до начальництва Марія Чашка працювала вчителем української мови та літератури у Класичній Гімназії міста Тернопіль. Мабуть, краще було залишатись на попередній роботі і навчати школярів мови та літератури, а не доводити місто Тернопіль в борги по зарплатах, та прогулювати під час своїх численних мітингів роботу.

Korespondent Info

Сьогодні у Ватикані почнуться вибори нового Папи Римського

Свободівець Олексій Кайда заробляє на тоннах макулатури?