Прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом незаконного одержання коштів з держбюджету

Поділитися

Тернопільським прокурором з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері в Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано кримінальне правопорушення за фактом незаконного одержання з державного бюджету відшкодування в сумі понад 100 тисяч гривень  за  перевезення пільгових категорій громадян.
Обставини провадження:
Суб’єкт господарювання, який здійснював транспортні пасажирські перевезення на території Монастириського району, з метою збільшення суми бюджетного відшкодування вдався до фальсифікації. Шляхом внесення до офіційної звітності недостовірних даних щодо кількості перевезених ним пасажирів пільгових категорій, перевізник незаконного отримав з державного бюджету відшкодування в сумі понад 100 тисяч гривень.

Додатково:

За даним фактом Тернопільським прокурором з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 за ч.1 ст.364, ч.1 ст.366 Кримінального кодексу України  (шахрайство, зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення). Для провадження досудового розслідування матеріали передано до органів внутрішніх справ.

 

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Громадська думка у березні 2013 року

Податок на нерухомість: чи повинні платити забудовники