У Шумську прокурор покарав санстанцію

Поділитися

За порушення законодавства у сфері захисту конституційних засад підприємницької діяльності до відповідальності притягнуто 54 посадовця органів контролю

 Прокуратурою області вживаються заходи щодо захисту конституційних засад підприємницької діяльності. За результатами таких перевірок вже у поточному році за порушення законодавства у вказаній сфері притягнуто до дисциплінарної відповідальності 61 посадову особу, з яких 54 – органів контролю.

 Зокрема, прокурором Шумського району, за результатами перевірки повідомлення, що надійшло від підприємця на телефон «гарячої лінії»,  припинено неправомірні дії та притягнуто до дисциплінарної відповідальності посадовця одного з управлінь Держсанепідслужби в області.

З’ясовано, що працівником органу контролю проведено перевірку у торговому закладі за відсутності власника чи уповноваженої ним особи. При цьому, суб’єкт господарювання не був повідомлений належним чином про її проведення.

Загалом, у поточному році з питань захисту конституційних засад підприємницької діяльності розглянуто із вжиттям заходів 64 подання органів прокуратури області, до дисциплінарної відповідальності притягнуто 61 посадову особу, з яких 54 – органів контролю.

 

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

 

Тернополян та гостей міста запрошують взяти участь у відзначенні 140-річчя від дня народження ідеолога державної самостійності України Миколи Міхновського

Як тернопільський Фігаро поставив на місце політиків