Усе для зручності платника

Поділитися

Ідеологія та стратегічна мета податкової служби – налагодження партнерських відносин із платниками податків. Для цього створюються умови, щоб сплата податків була максимально зручною. Минулого року для забезпечення комфортних умов платникам податків при державних податкових інспекціях Тернопільської області створено 16 сервісних центрів, у яких надається якісна правова та податкова допомога, оперативно приймається податкова звітність.

Результативність функціонування таких центрів обслуговування платників податків підтверджують кількісні показники роботи. Так, лише за два місяці цього року в центрах обслуговування фахівці податкової служби Тернопільщини надали 20482 консультації, видали 5858 реєстраційних номерів облікової картки платника податків, 2670 довідок, 1752 дозвільних документи (свідоцтв, торгових патентів).  Податківці прийняли та зареєстрували 118386 податкових декларацій та звітів, 27395 листів та заяв, зареєстрували і взяли на облік 143 касових апарати, зняли з обліку 131 касовий апарат.

Нагадуємо, що центри обслуговування платників податків працюють у будні з 09.00 год. до 20.00 год., у суботу з 09.00 год. до 16.00 год., вихідний день – неділя.

 

Сектор забезпечення доступу до публічної інформації

та розгляду звернень громадян ДПС у Тернопільській області

Ліквідовувати наслідки снігової негоди тернополянам допомогають артилеристи

З незаконного обігу вилучили підакцизні товари майже на 300 тисяч гривень