З 10 по 17 березня Україну охопить хвиля доброго, світлого та гарного – країна порине у Тиждень Добрих Новин

Поділитися

Насправді, така невимушена та проста подія може допомогти багатьом людям нарешті визначитися: яких орієнтирів у своєму власному житті, негативних або позитивних, корисно дотримуватися.

Це тиждень, коли кожен може не тільки зробити щось добре (поділитися своєю любов’ю зі своїми рідними та друзями, допомогти тому, хто потребує допомоги, примиритися зі своїм давнім ворогом, тощо), але й розповісти про свій добрий вчинок й утворити невидимий ланцюг, який об’єднає українців з усіх регіонів.

 

«Добра новина – це частина розвитку людини. А розвиток – це життя, немає розвитку – немає життя. В українському суспільстві досі мають місце відголоски колишнього Радянського Союзу: недовіра, страх, пасивність, жадібність. Все це обмежує особистий та економічний розвиток як країни, так і окремої людини. У свою чергу, позитивне мислення актуалізує добрі слова та гарні вчинки.

Концепція Тижня Добрих новин в Україні збігається з головною ідеєю проекту «Відкрий Україну через позитив», якому 30 березня виповнюється 1 рік.

Користуючись нагодою, Тижнем Добрих новин в Україні, ми хочемо донести значення та вплив позитивних новин для створення можливостей та вчинення конструктивних дій», – каже один із активістів Проекту Патрік Персел, громадянин Ірландії, який понад 3 років проживає в Івано-Франківську.
Перетворимо своє життя на Добру новину!

«Гордіїв вузол» із втраченим паспортом допомогли розв’язати співробітники Тернопільської міграційної служби

9 березня 2013 року о 19.30 в Тернопільському драмтеатрі відбудеться моно вистава «Акварелі за Т. Шевченком»