24 квітня ініціативна група молодих людей подарувала Відділу інтенсивної терапії новонароджених КУТОР Обласної дитячої клінічної лікарні лампу фототерапії «Амелюкс», вартість якої становить 23 285 грн

Поділитися

 

Збір коштів проходив під гаслом проекту «Здорові діти – щаслива Україна», що приєднався до благодійного проекту «Заради життя».

Амелюкс – компактна і ефективна фототерапевтична лампа для лікування гіпербілірубінемії  (жовтяниці) новонароджених, шляхом опромінення дитини світловим потоком в діапазоні довжини хвиль 400-550 нм.

Кошти збирали різними методами:  провели декілька концертів, квест та благодійний аукціон, продавали повітряні кульки та збирали кошти в благодійні скриньки. Долучилися до акції і приватні підприємці тернопільського ринку, медичні працівники та просто небайдужі тернополяни.

Ініціатори акції не збираються зупинятися на досягнутому, та закликають

не байдужих приєднатися до даного проекту. В планах – зібрати кошти для купівлі трьох систем кисневої терапії та інфузійних шприцевих насосів, вкрай необхідних лікарні.

 

Реквізити:  Комунальна установа Тернопільської обласної ради

 «Тернопільська обласна  дитяча клінічна лікарня»

р\р 35420003001457 в ГУДКСУ Тернопільської обл.

МФО 838012 код 02001305

З призначенням для відділення інтенсивної терапії новонароджених з виїзною неонатологічною бригадою невідкладної допомоги.

Представники благодійної організації «Тернопілля» передали Козівській районній лікарні обладнання на мільйони гривень

Нам цікава ваша думка (опитування)