30 дітей на Тернопільщині потрапили в аварію

Поділитися

найрезонансніша подія понеділка на Тернопіллі – автобус, який потрапив в аварію, перевозив із Чернівців до Києва 30 дітей-спортсменів. У ДТП потрапили діти, які їхали зі змагань у Чернівцях. Про це розповіла кореспондентові  заступник начальника департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації Любов Тарангул.

“У ДТП потрапили діти з Києва, які приїжджали у вихідні на змагання з карате. Діти приїхали своїм автобусом. По дорозі на Тернопільщині в них врізався ВАЗ. В аварії загинуло 3 людей – водій та пасажири легкового автомобіля. Ніхто з дітей не постраждав. Перевізник цим же автобусом доставив їх до Києва”, – поінформувала Тарангул.

Як повідомляло агентство, в Тернопільській області вночі 22 квітня, біля с. Колодно Збаразького району, водій легкового автомобіля “ВАЗ-2109” виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автобусом Mercedes 404, який виконував рейс на замовлення з Чернівців до Києва. В автобусі було двоє водіїв і 39 пасажирів, у тому числі 30 дітей, повідомляє УКРІНФОРМ

Начальник управління транспорту Тернопільської міської ради Ігор Мединський – “святий” (документ з прокуратури)

Міліціонер сів за шахрайство: “влаштовував” випускників шкіл в університети