Чергова перемога «Тернопільбуду» як сумлінного платник податків

Поділитися

Підсумки І туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків» пройшли у тернопільській філармонії. Рейтинг започаткований Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України» проводиться з метою створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою та бізнесом. Гасло рейтингу – «Плати податки – будуй Україну» – не малозначне. Адже підприємства, які в тяжких кризових умовах працюють, платять заробітну плату своїм працівникам, розвиваються, створюють робочі місця, використовують новітні технології в першу чергу заслуговують на увагу і повагу людей, держави і влади. Імідж цих підприємств складає імідж держави загалом.

Серед переможців у рейтингу – генеральний директор будівельної компанії «Тернопільбуд» Василь Лило. Це далеко не перша його відзнака, як сумлінного платника податків. І після нагородження Дипломом І туру Всеукраїнського рейтингу він прокоментував цю подію: «Мені приємно отримати нагороду «Сумлінні платники податків – 2012». До речі, щороку «Тернопільбуд» отримував подяки і грамоти від ДПА за сумлінну сплату податків. А цьогоріч ми вже другий рік поспіль є членами Всеукраїнської громадської організації «Асоціації платників податків України».

Політика «Тернопільбуду» із самого початку його заснування, а минуло вже майже сім десятиліть з тих пір, – прозорість у роботі, соціальна відповідальність і добросовісна сплата податків, – додав Василь Йосипович. – І ми розуміємо, що від наших податків залежить утримання дитячих садочків, шкіл, лікарень, а це не мало й не багато – долі людей. І хочеться, щоб якомога більше людей були щасливими, освіченими і здоровими. Щоб Україна нарешті проминула важкі часи і вийшла на новий рівень соціального та економічного розвитку.

Кайда “наїхав” на Гоча за … пивний бар

Перший весняний дощ у Тернополі