Депутати заберуть в Текстерно 3 гектари землі? Що буде з землею далі?

Поділитися

На найближчій сесії Тернопільської міської ради керівник земельного управляння В.Л.Кібляр доповідатиме по проекту  № 95
Про припинення права користування частинами земельної ділянки ВАТ «Текстерно» за систематичну несплату плати за землю

У зв’язку з систематичною несплатою плати за землю, розглянувши інформацію Тернопільської ОДПІ про суб’єктів господарської діяльності, які систематично не сплачують плату за користування землею, керуючись ст. 12, 96, 141 Земельного кодексу України, ст. 283.3 Податкового кодексу України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Припинити відкритому акціонерному товариству «Текстерно» (ід. код 00306650) право користування частинами земельної ділянки загальною площею 3,0000га, переданої в постійне користування для розміщення виробничої бази за адресою вул. Текстильна, 18 за систематичну несплату плати за землю.
2. Віднести земельну ділянку, вказану в п.1, до земель не наданих у користування та не переданих у власність.
3. Зобов’язати відкрите акціонерне товариство «Текстерно» (ід. код 00306650) в двомісячний термін внести зміни в державний акт на право постійного користування землею, зареєстрований 21.03.1996р. №128.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.
Міський голова С.В.Надал

Як впіймати рибу лише рукою?

Подорож замками Тернопілля під час «Джура-фест-2013»