Як потрапити на прийом до тернопільського начальства у податковій?

Поділитися

ГРАФІК ОСОБИСТОГО ПРИЙОМУ

 громадян начальником та заступниками начальника

Тернопільської ОДПІ Тернопільської області ДПС

 Якимчук Петро Миколайович – начальник Тернопільської ОДПІ Тернопільської області ДПС –  кожний другий  і  четвертий вівторок місяця з 10.00 до 13.00 та  з 14.00 до 18.00 год.

Гудима Світлана Федорівна – перший заступник начальника Тернопільської ОДПІ Тернопільської області ДПС – кожний перший і третій четвер з 14 до 18 год. з 10 до 13 год.

Громляк Василь Володимирович – начальник відділу податкової міліції – перший заступник начальника Тернопільської ОДПІ Тернопільської області  ДПС –  кожну першу і четверту  п’ятницю місяця з 14 до 17 год. та з 10 до 13 год.

Воробець Євген Васильович – заступник начальника Тернопільської ОДПІ Тернопільської області ДПС –  кожний перший і другий понеділок місяця  з 14 до 18 год.

  Поліщук Іван Васильович – заступник начальника Тернопільської ОДПІ Тернопільської області ДПС  – кожну другу і четверту середу місяця з 10 до 13 год.

Кравець Василь Тарасович –  заступник начальника Тернопільської ОДПІ Тернопільської області ДПС – кожний третій і четвертий понеділок місяця з 10 до 13 год.

Нагадуємо, що для того, аби потрапити на особистий прийом до керівництва інспекції, необхідно попередньо записатися за телефоном Тернопільської ОДПІ 43-46-00. Запит на публічну інформацію можна надіслати факсом – 43-46-00, за поштовою адресою м. Тернопіль, вул. Білецька,1 або на e-mail: publicinfo1918@ukr.net. Про труднощі у стосунках з податковою, позиціями щодо вдосконалення роботи служби повідомляйте на телефонну „гарячу” лінію «Пульс»: (044) 284-00-07.

 

Найкращий вокзал — у Тернополі

Календар тернопільського бухгалтера на квітень