Міська влада Тернополя виділяє близько 40 тисяч гривень не на ремонт доріг а на замовний рейтинг!?

Поділитися

Міська влада Тернополя виділяє близько 40 тисяч гривень не на ремонт доріг а на приватне рейтингове агентство!?

 

3 квітня 2013 року, згідно Рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради номер 358

заплановано виділити тридцять дев’ять тисяч гривень з міського бюджету Тернополя, міста яке потерпає від нестачі коштів на ремонт доріг по усьому місту без виключень, виділяються кошти ТОВ Рейтинговому агентству «ІВІ-Рейтинг».

 

Мабуть надалі партія ВО Свобода на чолі з Сергієм Надалом та більшістю депутатів міської ради від ВО Свобода намагатиметься зробити власний «заказний» рейтинг щодо успішного управління містом Тернопіль. Найбільше вражає те, такі великі гроші виділяють з міського бюджету, це гроші громади міста, та ще й не зрозуміло якому рейтинговому агентству!

 

Саме рішення:

Розглянувши лист ТОВ Рейтингового агентства «ІВІ-Рейтинг» від 10.10.2012 №437/10 та керуючись рішенням міської ради від 16.12.2011 №6/16/41 «Про програму підтримки громадських організацій, забезпечення святкових та офіційних заходів на 2012-2015 рр.», виконавчий комітет Тернопільської міської ради ВИРІШИВ:

 

1.Виділити товариству з обмеженою відповідальністю Рейтинговому агентству «ІВІ-Рейтинг» 39400 (тридцять дев’ять тисяч) гривень за рахунок коштів цільових фондів, утворених ВР АРК, органами місцевого самоврядування та місцевими органами виконавчої влади (КФК 240900, КЕКВ – 2240).

 

2.Відділу обліку та фінансового забезпечення провести своєчасне фінансування згідно п.1. даного рішення.

 

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Остапчук В.О.

Жіночі та чоловічі професії у Тернополі та Україні

На Тернопільщині виявили більше сотні нелегалів