Олександра Вітрука призначено виконуючим обов’язки начальника Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Поділитися

 

Указом Президента України від 24.12.2012 № 726/2012 утворено Міністерство доходів і зборів України шляхом   реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України, поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Відповідної реорганізації зазнали й територіальні органи. Так, постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2013 № 229, яка оприлюднена 08.04.2013, утворено як юридичні особи публічного права територіальні органи Міністерства доходів і зборів. Зазначеною  постановою утворено Головне управління Міндоходів у Тернопільській області, Тернопільську митницю Міндоходів та 7 об’єднаних державних податкових інспекцій Міндоходів (Тернопільська, Бучацька, Гусятинська, Збаразька, Козівська, Кременецька та Чортківська ОДПІ).

Наказом Міністерства доходів і зборів України від 23.04.2013 р. № 175-о виконувати обов’язки начальника Головного управління Міндоходів у Тернопільській області призначено Олександра Васильовича Вітрука, який до цього очолював Державну податкову службу у Тернопільській області.

Головне управління Міндоходів у Тернопільській області

Сплатіть податки вчасно

Про свої статки заявили майже 2600 тернополян