Роман Заставний + Сергій Надал = ІНТБ

Поділитися

Телеглядачі тернопільського телеканалу ІНТБ завважили, що єдиний місцевий кабельний телеканал різко змінив свої уподобання: якщо раніше в новинах каналу можна було подивитись доволі критичні репортажі про препаскудний стан справ в Тернополі чинної влади, то нині чи у місті запанувала ідилія.  Рай у новинах запанував після того, як співвласником телеканалу стали структури, близькі до чинного мера Сергія Надала. Як розповіли “Про все” поінформовані джерела, бізнес-партнер Романа Заставного по телеканалу ІНТБ продав свою частку партіцям “Свободи”. Екс-меру також обіцяні преференції. Поінформовані джерела стверджують, що пропозиція була настільки щедрою, що навіть задовільнила критичні погляди Романа Йосиповича в сторону Сергія Віталійовича.

Журналісти телеканалу ІНТБ не поінформовані про оборутку. А для чого? Керівництво ж каналу, якщо бажає, може залишити коментар до цієї замітки.

У штабі свободівців сьогодні ведеться активна політика по купівлі медіа-активів. Проблем з коштами не має. Головне для тернопільських “патрійотів” – освоїти бюджет.

Про деталі угоди: суму, підставних осіб, умови домовленостей – читайте згодом.

Олег Тягнибок активно готується до 2015 року.

З допомогою Андрія Клюєва.

У Тернополі будуть продавати дешеві продукти. Інколи (відео)

Тернополяни вирішили висловити недовіру депутату-мажоритарнику!