Що ми зробили для свободи?

Поділитися

Свобода це абстрактне поняття, тому визначати його можна по різному. Тим не менш можна констатувати, що за останні роки в нашій країні її все менше. Цим слід завдячувати політиці регіоналів. Політично вмотивовані ув’язнення опозиціонерів, ріст чисельності МВС, криза довіри до “слухняних” судів, фактичне обмеження свободи зібрань, “драконівські” методи державного регулювання та багато іншого.
Я постійно думаю, що я можу зробити для свободи. І завжди використовую всі можливі демократичні засоби для того щоб поліпшити стан справ з нею. Навіть якщо вони не дуже ефективні, це все рівно краще ніж мовчати, коли нашу спільну батьківщину повертають до східного деспотизму.
Я підготував проект рішення про звернення Тернопільської обласної ради до Президента України щодо помилування та звільнення від тюремного ув’язнення Юлії Тимошенко. На черговій сесії обласної ради, по ньому відбудеться голосування.
Закликаю депутатів всіх місцевих рад в Україні – розробити і прийняти таке ж рішення. Ми маємо тиснути на владу всіма можливими засобами, а не стояти осторонь, коли згортаються наші демократичні свободи.

Степан Барна, депутат Тернопільської обласної ради

Півфінал українського етапу чемпіонату світу з футболу серед дітей “Кубок Націй Данон” у Тернополі

Кайда “наїхав” на Гоча за … пивний бар