Тернопільчани у березні частіше за всіх купували дизельні авто

Поділитися

У березні цього року жителі Тернопільської області частіше за всіх в країні купували нові автівки з дизельним двигуном. Про це повідомляє український сайт з продажу авто RST.ua
 

Згідно з даними продажів та реєстрації ТЗ, у минулому місяці в Тернопільських автосалонах 26% від загальної кількості придбаних легковиків склали машини з дизельними двигунами. Це є найбільшою часткою у порівнянні з іншими 25 регіонами України. Також, показник продажів дизелів у Тернополі та області на 11% більший від середнього значення в країні.

За ціновими сегментами найчастіше у березні тернопільчани купували машини вартістю від 17 до 35 тисяч доларів – 44%. На 3% менше продажів виявилося у автівок до 17 тисяч доларів. Залишок 15% за преміум та люкс класом дорожчим за 35 тисяч доларів.

Загалом у березні жителі Тернополя та області придбали 140 нових легкових авто та витратили на них майже 3,5 мільйони доларів, підрахували експерти сайту RST.ua

 

 

 

Серед найпопулярніших нових автомобілів у тернопільчан в минулому місяці перші дві сходинки займають вітчизняні ЗАЗ Sens та ЗАЗ Vida, за ними теж вдвох корейські HyundaiTucson та HyundaiSantaFeNew, замикає п’ятірку FordKuga.

 

 

 

Усього в березні 2013 року українці витратили на нові легкові автомобілі більше півмільярда доларів, на які придбали 22 285 машин.

 

 

 

Прес-служба RST.ua

За жорстоку розправу над позичальником – понад 14 років в’язниці

Маєте сонячні окуляри? Подбайте і про свою дитину!