В Україні пікетуватимуть китайців

Поділитися

Повідомляємо, що у четвер 25 квітня з 17:00 до 21:10 навпроти посольства Китайської Народної Республіки у Києві (вул. Грушевського 32) відбудеться акція, що буде приурочена 14 річниці масштабної апеляції послідовників Фалуньгун у Пекіні, після якої розпочалась кампанія репресій по відношенню до цієї духовної практики.

Під час проведення акції планується виконання медитативних вправ системи Фалуньгун під спокійну китайську музику. Також будуть запалені свічки в пям’ять за тими практикуючими Фалуньгун, які загинули за роки репресій у Китаї.

Довідка з історії Фалуньгун:
25 квітня 1999 року біля Національного апеляційного управління у Пекіні зібралося близько 10 тисяч послідовників школи Фалуньгун з різних регіонів Китаю. Метою цієї, можливо, самої мирної апеляції за всю історію КНР, було розповісти першим керівникам країни про випадки побиття і незаконних арештів послідовників Фалуньгун у м. Тяньцзинь, а також про поширення наклепу на них в деяких ЗМІ.

У той же день послідовники Фалуньгун в Тяньцзині були звільнені, а всі, хто прийшли до апеляційного бюро, без будь-яких інцидентів розійшлися.

Одночасно Цзян Цземінь, на той час Генеральний секретар компартії Китаю, направив лист до Політбюро ЦК КПК, у якому було сказано: «Якщо компартія не зможе знищити Фалуньгун, то стане найбільшим посміховиськом у світі». Лист став передаватися від вищих рівнів уряду компартії Китаю до її рядових членів. Таким чином розпочалася одна з наймасштабніших кампаній геноциду за всю історію Китаю.

На даний момент, через 14 років репресій офіційно підтверджено смерть 3643 послідовників Фалуньгун; сотні тисяч знаходяться в ув’язнені. Стало також відомо про незаконне вилучення внутрішніх органів в ув’язнених послідовників Фалуньгун для продажу.

Двічі, 6.12.2012 та 29 січня 2013 рр, Європарламент провів слухання про насильницьке видаляння органів у послідовників Фалуньгун у Китаї та закликав Китай негайно припинити практику геноциду і переслідування послідовників Фалуньгун через їх приналежність до цієї системи самовдосконалення.
В листопаді 2012 року весь світ збирав підписи в ООН під петиціями проти насильницького видаляння органів у послідовників Фалуньгун у Китаї. До них були приєднані близько 10 000 підписів українських громадян, які теж хочуть зупинити «безпрецедентну нову форму зла на планеті».
В жовтні 2012 року більше ніж 106 членів Конгресу США через Хілларі Клінтон звернулися до президента Барака Обами з проханнями відкрити інформацію про насильницьке видаляння органів у Китаї, яку приховує комуністичний режим КНР і яка, як вважається, є у американської влади.

Ви можете дізнатися більше тут: www.faluninfo.ru; www.falundafa.org.ua;
Тел: +38 (066) 720-80-10
Відео по темі: Премьер КНР предложил «реабилитировать Фалуньгун» (телеканал NTD)

«Ух-радіо» – перша в рейтингу радіостанцій Тернополя

У Тернополі зявиться “Заповідний куточок” під цифрою 13