Вони отримали можливість почути… не лише очима

Поділитися

Наближається Великдень, і у цей передсвятковий час кожен з нас очікує дива.

Хтось хоче, щоб його почули, хтось потребує підтримки, а діти про яких піде мова, прагнули лише почути світ та рідних і дорогих їм людей…

На жаль, на дитячу долю вихованців Теребовлянської обласної комунальної загальноосвітньої школи-інтернату для глухих дітей випало чимало непосильних для них випробувань. Та долати життєві труднощі їм, вже вкотре, допомагає благодійний фонд «Апостол», створений з ініціативи народного депутата України – Михайла Володимировича Апостола.

Ще минулого тижня, в рамках програми допомоги дітям з обмеженими можливостями слуху, згаданий фонд «Апостол» організував проведення професійної діагностики слуху учнів інтернату висококваліфікованими спеціалістами.

Вже сьогодні, у Теребовлянській обласній комунальній загальноосвітній школі-інтернаті для глухих дітей відбулося «передсвяткове диво». Народний депутат України Михайло Апостол та представники однойменного благодійного фонду, подарували діткам високоякісні, сучасні слухові апарати, а разом з тим можливість чути.

Словами неможливо передати ту радість, яка іскриться в очах цих дітей та їх батьків і вчителів.

Ми маємо дивовижні сили: допомогти ближньому, підтримати потребуючого, але чомусь так легко забуваємо про це! Не будьмо байдужими, допомагаймо разом!

Благодійний фонд «Апостол» закликає усіх небайдужих до людського горя та у рамках цієї програми, долучатися до забезпечення слуховими апаратами тих дітей, які цього потребують.

Для цього кожен з вас може зробити свій особистий внесок на рахунок благодійного фонду:

Р/р: 2600201442944

КОД: 38480336

МФО: 325365

На неповнолітню дитину реєстраційний номер облікової картки мають отримати батьки

Подбайте про безпеку двоколісного транспорту