Безробітні засвоїли секрети успіху? Ви в це вірите?!

Поділитися

У Підволочиському районному центрі зайнятості відбулися два тренінги: один для жінок «Я вдосконалююсь! Секрети жіночого успіху», а другий для осіб з тривалою перервою у роботі «Комунікація – складова ефективної діяльності».
Безробітні жінки засвоювали правила підвищення впевненості у своїх силах, утверджували рівень внутрішньої мотивації до досягнення успіхів, засвоїли основні кроки самовдосконалення особистості, навчилися формувати позитивну життєву позицію. Вони обговорили питання пріоритетів сім’ї та кар’єри, розглянули позитиви розвитку власної справи, а також подискутували щодо активізації участі жінок суспільному житті країни.
На думку учасниці тренінгу Ірини Максимів, кожна жінка прагне реалізувати себе: у родині, у професії, у творчості, в громадській чи політичній діяльності. А стати успішною можна тільки тоді, якщо наполегливо працювати й розвивати в собі необхідні якості.
Під час тренінгу «Комунікація – складова ефективної діяльності» фахівці служби зайнятості ознайомили осіб, які мають тривалу перерву у професійній діяльності, з комунікативними техніками, розширили їх поведінковий репертуар, розповіли про прийоми саморегуляції під час спілкування.
«Участь у семінарі додала мені впевненості у власних силах, – поділився враженнями безробітний Ігор Драус. – Я добре засвоїв, як саме у професійному середовищі досягати порозуміння з оточуючими та конструктивно вирішувати складні ситуації».

Тернопільський мільйонер запрошує в гості усіх бажаючих

Як Микола Мельниченко “пролетів” з Москалем