Бізнес повинен привести касові апарати відповідно до законодавчих змін

Поділитися

 З січня цього року для суб’єктів господарювання, які у своїй діяльності використовують реєстратори розрахункових операцій, змінено порядок подання звітності. Замість подання звітів на паперових носіях один раз на місяць, інформація про використання РРО має подаватись до податкових органів через Інтернет.

Тернопільська об’єднана ДПІ попереджає, що відповідальність за неподання звітності про використання РРО в електронному вигляді настає з 1 липня 2013 року. Тобто фактично для модернізації касової техніки залишилося півтора місяця.

Нагадуємо, що для суб’єктів підприємницької діяльності, аби виконати законодавчі вимоги, існує два шляхи. Перший – це придбати РРО нового покоління, а другий – допрацювати діючу касову техніку з приєднанням до неї відповідних модемів для передачі даних.

Тому, не зволікайте, звертайтесь до виробників зазначених РРО або центрів сервісного обслуговування з питань підключення зовнішніх модемів та доопрацювання внутрішнього програмного забезпечення РРО.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об’єднаної ДПІ

Як медикам швидкої “навішали лапші” (аудіо)

Ще раз підтверджуючи відому істину, що молодим у нас відкриті всі шляхи, Тернопільське вище професійне училище №4 ім. Михайла Паращука та профспілка учнів провели День Кар‘єри