Чортківський цукровий завод продали полякам за 32,5 мільйони доларів

Поділитися

Знову в господарці Тернопільщини слід очікувати зміни. Одна з найбільших в Україні агропромислових компаній, холдинг Kernel закрив операцію з продажу “Чортківського цукрового заводу” (ЧСЗ) польській компанії Pfeifer & Langen Inwestycje Sp. z o.o (Познань, Польща).

Про це компанія повідомила в системі розкриття інформації Варшавської фондової біржі.

Kernel Holding S.A., через залежні компанії завершила продаж “Чортківського цукрового заводу” і частки участі в місцевій компанії, що займається продажем цукру за грубо близько 32,5 мільйона доларів”, – зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, 23 травня Антимонопольний комітет дозволив Pfeifer & Langen Inwestycje придбати “ЧСЗ”, що знаходиться в Тернопільській області.

Kernel повідомив про домовленість з продажу активу на початку травня цього року.

Мільярдер Андрій Веревський: захотів - купив, перехотів - продав

Як відомо, раніше “Кернел” прийняв рішення продати цукрові заводи, які дісталися при купівлі одного з найбільших виробників цукру в країні – Цукрового союзу “Укррос”.

Холдинг “Кернел”, контрольований українським бізнесменом Андрієм Веревським, є найбільшим в Україні виробником і експортером соняшникової олії, а також одним з найбільших експортерів зернових і великим виробником сільськогосподарських продуктів.

Земельний банк компанії становить 422 тисячі гектарів, передає УНІАН.

Перший заступник головного податківця Тернопільщини носить швейцарський годинник за 41 тисячу!

Підприємець заборгував тернопільській школі 16 тисяч гривень, а в Теребовлі фірма зіпсувала будівлю протирадіаційного укриття