Як тернопільські дівчата не віддались “Гайдамакам” (відео)

Поділитися

Минулого тижня, а саме 8 травня, до Тернополя завітав рок-гурт “Гайдамаки”. У березні музиканти 6 годин їхали-їхали і так не приїхали до файного міста, бо не змогли виїхати із закуреної снігом столиці. Щирий привіт нашій владі! Але хлопці просили не про політику…

Гурт виступав у розважальному комплексі “Амстердам”, в PATRICK PUB. За годину до забави соліст гурту Олександр Ярмола з музикантами дали кращу розважальну прес-конференцію для місцевих журналістів за останні років десять. Хлопці постійно жартували і органічно доповнювали один одного.

“Гайдамакам” дуже сподобались дві симпатичні журналістки: Алла Сердюк із сайту “Бізнес-область” і Юлія Прокопишин з сайту visit.ua . Як лишень не спокушали дівчат хлопці, навіть змінили формат прес-конференції на інтерв’ю з Юлею та Аллою, та все виявилось марним…

У ході прес-конференції “Гайдамаки” також презентували новий альбом “Годі спати!”. Запис зроблено у Варшаві  у
відомого польського продюсера Пьотра «Дзікі» Ханцевича, з яким Гайдамаки вже співпрацювали у 2009 році. Як вже неодноразово повідомлялося в пресі, до альбому долучилося чимало гостей, таких, як іспанці CHE SUDAKA, відомі британські рейвери APOLLO 440, польський реггі-виконавець Каміл Беднарек, сербський співак, колишній вокаліст No Smoking Orchestra Еміра Кустуріци Dr Nelle Karajlic, українка Каша Сальцова, майстер горлового співу з Сибіру тувинець Альберт Кувезін, канадський скрипаль-віртуоз Василь Попадюк та інші цікаві артисти.

З відомих тернополян на концерті Гайдамаків в пабі були помічені бас-гітарист гурту С.К.А.Й. Олександр Грищук та гітарист Ростислав Фук з Los Colorados. Депутат облради Володимир Гульовський, який працює комерційним директором ТОВ “Пивоварня “Опілля” подарував “Гайдамакам” фірмові бокали.

Чому у Тернополі так брудно? (відео)

Золото Тернопільщини