Міліціонери затримали злодія, який втік з-під варти, споївши своїх охоронців

Поділитися

Днями увесь Тернопіль був заклеєний фото грабіжника, який втік з-під варти, споївши перед тим алкоголем своїх охоронців.

Правоохоронці Тернопільщини затримали уродженця Житомирської області, який у квітні цього року втік з-під варти.
Арештованого районним судом 40-річного втікача підозрюють у численних крадіжках з торгових закладів. Раніше неодноразово судимий чоловік не мав постійного місця проживання, що ускладнювало його пошуки. Керівництво обласного управління міліції вжило посилених заходів, аби розшукати крадія.
Одразу після втечі тернопільські міліціонери звернулися через засоби масової інформації до усіх тернополян та жителів інших регіонів з проханням повідомити про місце знаходження втікача, що згодом й дало позитивний результат. Міліціонери неодноразово виїжджали у місто Київ, Житомирську та Київську області на пошуки зловмисника.
Щоденно понад дві сотні правоохоронців шукали втікача – перевіряли усі нежилі будинки, дачні кооперативи та інші місця, де міг переховуватися злочинець.
Як згодом з’ясувалося, втікач не користувався громадським транспортом, зупиняв попутні вантажівки. Ночував під відкритим небом, не спілкувався зі своїми знайомими, уникав людних місць.
Наразі втікача помістили у слідчий ізолятор, триває розслідування.

Проти трьох міліціонерів порушено кримінальне провадження за неналежне виконання своїх обов’язків. Причина санкцій – кричуща службова недбалість

Тернопільські інспектори під час ревізії Кременецької гімназії виявили фінансові порушення, що призвели до втрат більше 95 тис. грн

9 травня народні депутати проводитимуть прийом громадян у Тернополі