Студентам ТНЕУ презентували роботу Головного управління Міндоходів Тернопілля

Поділитися

 

Вже кілька років Головне управління Міндоходів у Тернопільській області тісно співпрацює із Тернопільським національним економічним університетом, адже цей навчальний заклад є базовим з підготовки кадрового резерву для органів Міндоходів. У рамках цієї співпраці протягом 29-31 травня в управлінні Міндоходів Тернопілля проходять «Дні відкритих дверей» для цьогорічних випускників ТНЕУ.

Сьогодні, зокрема, до управління Міндоходів завітали студенти факультету фінансів за фаховими спрямуваннями «Оподаткування» та «Фінанси у системі митних органів».

Спочатку студентам розповіли про створення Міністерства доходів і зборів України, його функції, завдання, місію, структуру та сучасні сервіси, а також про те, як потрапити на роботу до Міністерства та що для цього потрібно. Після цього студенти відвідали із екскурсією Центр обслуговування платників податків та ознайомилися із роботою відділу реєстрації користувачів ключів електронного цифрового підпису. Одна зі студенток – Оксана Паскевич – навіть скористалася послугами відділу та отримала безкоштовний електронний ключ, переконавшись у швидкості обслуговування у ЦОППі.

«Дні відкритих дверей» у Головному управлінні Міндоходів Тернопілля триватимуть ще два дні, за цей час із роботою Міндоходів ознайомляться випускники інших напрямків навчання ТНЕУ.

 

Головне управління Міндоходів у Тернопільській області

Ювілейна сесія Надії Хоптян

«Тернопіль-Папір» “нахімічив” на 10 “тон” гривень