Тернопільська міська рада примусово вигнала на День героїв держслужбовців. Люди дуюмать, що відзначають день пам`яты голодомору

Поділитися
23 травня 2013 року на Тернопіллі святкують День Героїв. День Героїв не є офіційним чи державним святом. Мабуть, про нього мало що чули  взагалі. Це місцеве свято Тернопільських Свободівців. Але нова націоналістична сила працює зовсім не по-новому, а використовує старі радянські методи управління – нахабного, наглого.
Зокрема сьогодні зранку, працівники Тернопільської міської ради отримали наказ взяти участь “примусово-наказово” у святкуванні Дня героїв. Між собою працівники різних структурних підрозділів взагалі не знали куди йдуть, дехто казав, що сьогодні проводять день вшанування жертв голодомору, інші казали, що це в честь репресованих.
Така політ сила як Свобода могла б спершу підготувати людей – працівників міської ради, а то вони зовсім не знають значення цього свята і за кого пішли стояти під палючим сонцем.
Нагадаємо, в березні 2013 року в Тернополі для проведення  акції ОО “Україно, Вставай!” міський голова Тернополя отримав завдання забезпечити участь 500 людей з міської ради.
Korespondent Info

Прокуратурою встановлено факт привласнення коштів бюджету, виділених на ремонт школи та дитячого садка

Тернопільський нардеп розробив закон «Про визнання Організації Українських Націоналістів і Української Повстанcької Армії воюючою стороною у Другій світовій війні за свободу і незалежність України»