Тернопільські ДАІшники допомогли рятувати 6-місячну дівчинку

Поділитися

Працівники ДАІ допомогли врятувати життя хворій дівчинці. Дитину потрібно було терміново довезти до лікарні. Правоохоронці супроводжували автомобіль, який віз маленьку Катрусю і завдяки цьому їй вдалося вчасно надати медичну допомогу.
Ціну хвилини знають батьки 6-ти місячної дівчинки з села Лучки Тернопільського району, життя якої ледь не обірвалося. Коли в дитини раптово почалися проблеми з диханням, її батьки кинулися шукати допомоги в односельців, адже власної машини в сім’ї не було, а маля потрібно було негайно доставити до лікарні. Виручив у складній ситуації знайомий, який саме їхав до обласного центру. Дорогою до Тернополя усім здавалося, що мить тягнеться цілу вічність. Дівчинці дедалі гіршало. Рідні ледь вгамовували свої емоції. Тим часом машин на дорозі ставало все більше через що рухатися із постійною швидкістю було практично не можливо. У цій критичній ситуації водій автівки прийняв рішення, яке, як згодом стверджуватимуть лікарі, врятувало маленьке життя.


У селищі Велика Березовиця, що поблизу Тернополя, чоловік раптово зупинив автомобіль і стрімголов побіг до працівників Державтоінспекції, що там несли службу. У кількох словах він пояснив ситуацію та попросив допомоги. Інспектори дорожньо-патрульної служби одразу взялися допомагати незнайомцю, адже на кону було життя дитини.
Вже за лічені секунди автомобіль з хворою дівчинкою супроводжував службовий автомобіль ДАІ. Це дало змогу значно швидше дістатися лікувального закладу, адже не довелося тратити дорогоцінний час у заторах. В лікарні пацієнтку вже чекала бригада лікарів. Дитині була негайно надана необхідна допомога , організовано штучну вентиляцію легень. Зараз, як повідомила лікар, що піклується про дівчинку, пацієнтка перебуває у важкому але стабільному стані.
Дещо оговтавшись від шокової ситуації, водій зателефонував до чергової частини управління ДАІ та висловив щиру вдячність від себе та членів родини хворої дитини працівникам, які супроводили його автомобіль до лікувального закладу. Міліціонери вирішили надалі піклуватися хворою дитиною.

Поблизу Заліщиків троє молодих людей загинули у дорожній аварії

У Кременці посадили центральну алею міста за сприяння проекту «Я люблю рідний край»