Звернення до небайдужих громадських організацій, політичних партій та усіх, хто вважає себе українцем, гідним кращого життя і готовим за нього боротися

Поділитися

Зневага банди Януковича до власного народу, їхнє здирництво та знущання переходять усі прийнятні межі. Події останніх днів у Тернополі дали зрозуміти кожному, що президент та підпорядковані йому структури глухі до звернень українців, що влада робитиме так, як їй вигідно, незважаючи на закони та моральні принципи.

 

Правоохоронні органи, за вказівкою злочинної влади, захищають і захищатимуть зграйку проплачених комуністів, замість того, щоб берегти спокій жителів Тернопілля. Бійцями спецпідрозділу провокуватимуться сутички і саджатимуть за грати тих, кого встигнуть зловити. Можна лише здогадуватись, що вже завтра спецпідрозділи просто на вулицях хапатимуть усіх та засуджуватимуть просто за висловлену вголос позицію про нинішній комуністично-регіональний тоталітарний режим.

 

Жоден із затриманих у Старому парку націоналістів 9 травня не провокував заворушень. Але суд не взяв до уваги свідчень свободівців. Більшу вагу отримали покази працівників «Беркуту», котрі не змогли довести провину патріотів. Фальшиві суди, які розігрують фарс замість обіцяної справедливості, – ось що ми отримали з рук нинішньої знахабнілої влади.

 

Коли 15 травня біля обласного відділку міліції громадяни влаштували збори, щоб висловити свою незгоду, їх чекав інший присуд – заборона будь-яких акцій та мітингів, будь-яких мирних зібрань!!! 

 

Сьогодні ми закликаємо кожного, кому не байдуже майбутнє власних дітей, не стояти осторонь, а підтримати нас у  боротьбі. Бо коли влада справді опиниться в руках народу, всі ці виплодки Януковича нічого зробити вже не зможуть! Їх треба гуртом гнати, як щурів, копняками та мітлами, бо такої нечисті ще не бачила Україна за усі роки  незалежності!

 

Закликаємо вас висловити свою незгоду із діями влади, прийшовши на зустріч із народними депутатами України Олексієм Кайдою, Михайлом Головком та Олегом Сиротюком, що відбудеться у понеділок, 20 травня о 11.00 біля адмінбудинку Тернопільської обласної ради (вул. Грущевського, 8)

 

 

 

Поки ми разом – ми незламна сила

 

Вкраїнський дух несемо крізь віки,

 

І щоб чума московська не косила

 

Ставаймо в лаву, браття козаки.

 

 

 

Слава Україні!                                                                                          Героям слава!

 

Прес-служба Тернопільської обласної організації ВО «Свобода»

У Тернополі продовжуються репресії проти свободівців

За вчинення корупційних дій у поточному році звільнено із займаних посад 14 осіб