28 червня – “Студреспубліка” у Тернополі!

Поділитися

Регіональні етапи Студреспубліки-2013 розпочинаються. Вони 15-й раз сколихнуть усю Україну.

Якщо ти активний та амбітний, маєш мрію та конкретний план її втілення, хочеш змінити себе та свій регіон на краще, тоді Студреспубліка саме для тебе.

 Міжнародна програма «Студентська республіка» – найбільший захід для українського студентства, який збирає максимальну кількість молодих лідерів зі всієї України. Незабаром хвиля Студреспублік прокотиться по кожному регіону нашої країни. Зустрічай!

 Графік проведення та контакти регіональних координаторів Студреспубліки

 Тема цьогорічного фіналу програми: «Майбутнє: від мрії до реального плану дій»на регіональному рівні ця тема буде стосуватися вашого конкретного регіону.

 Цього року Студреспубліка святкує своє 15-річчя та проходить під гаслом: «15 років для України!». Щоб стати учасником неймовірного дійства потрібно взяти участь у регіональних етапах і пройти просту онлайн-реєстрацію.  

 Реєструйся тут

 Під час регіональних етапів відбуваються вибори Студентського мера та депутатів Студентського магістрату, а паралельно проводяться суб-фести: конкурс краси «Перша Леді», «Квест-фестиваль», «Студентська Мафія», «Нічна туса», «Фестиваль аматорського відео» та ще багато інших, які не зможуть пройти без твоєї участі й участі твоїх друзів.

 Після регіональних етапів, орієнтовно 24-26 серпня вся країна чекатиме на проведення фіналу найбільш масштабної події України – Студреспубліки–2013, яка відбудеться в Криму, де будуть обрані черговіСтудентський президент і Студентський парламент України. Унікальний формат Студреспубліки – мульти-фестиваль, в ядрі якого знаходиться оргдіяльнісна гра за участі топових експертів, митців, представників істеблішменту як з України, так і з-за кордону. Також під час фіналу вперше в рамках ювілейної Студреспубліки проходитиме новий спортивно-журналістський проект “Республікада”.

 

Міжнародний оргкомітет готує неймовірну кількість новинок у програмі, багато цікавих гостей і масу шалених вражень. Кожен зможе знайти те, що подобається саме йому та прожити ці дні наповну. Крім того, тобі забезпечена зустріч із старими друзями та знайомство з новими.

 

Студреспубліка: 15 років для України!

 

За довідками звертатися: (044) 529-13-75.
З питань медіа та партнерства: бренд-менеджер
Віра Андріюк  (097) 883 22 26, brand-manager@studrespublika.com.
З організаційних питань: менеджер проектів Ольга Коваленко  (067) 234 01 94.

Координатор у Тернополі Заверуха Володимир

067 471 04 06

28-30 червня

парк “Топільче”, Козацький острів

Державною екологічною інспекцією в Тернопільській області проведено

Губернатор у Підволочиському районі всіх чиновників “зганяє” в один банк