Арсен Мірзоян у Тернополі давав прес-конференцію разом з президентом США Бараком Обамою

Поділитися

Фіналіст “Голосу країни” Арсен Мірзоян вчора перебував у Тернополі з благодійним концертом. Співак запропонував допомогти юному тернополянину Толику Головатому. Усі кошти, отримані з концерту, він перераховував батькам дитини.

На прес-конференцію до журналістів Арсен приїхав у доволі вільному і демократичному одязі: шортах і шльопанцях. Правда, чи то співака так дорога змучила, чи він ще досі є сором’язливою зіркою і не зловживає спілкуванням із журналістами,  протягом усього заходу поводився доволі стримано, жартував дуже інтелігентно. За словами Арсена Мірзояна, він перебуває “на підзарядці”, тому спілкувався в “ощадливому” режимі до концерту. Паралельно з Арсеном прес-конференцію для журналістів давав президент США Барак Обама, який того дня перебував у Південно-африканській республіці, щоб вшанувати Нельсона Манделу. Арсен був цікавішим, тому керівника США не слухали )))

Під час годинного спілкування з журналістами, “стальний голос України” говорив і про свою музику, творіння колег, що подобається, чим живе. Не сердився, що питали про все на світі, навіть жартував з цього.

А вже на концерт ввечері зібрався повний зал! Забава, щоправда, розпочалася з півтора годинним запізненням. Проте, це не завадило усім відірватися по повній програмі. Арсен був неймовірним! Звучання нових пісень – шикарне! Правда, в “Арені”, де відбувався концерт, було надто задушливо і для студентів ціни косючими! Наприклад, пляшечка півлітрової водички – 10 гривень! Але такі “дрібниці” не зіпсували настрою нікому.

Підтримали  й Толіка Головатого, заради якого й відбувся концерт. Згадав добрим словом  Арсен й свого тренера Стаса Пєху, якому відзняв вітальне відео на день народження.

Ви не змогли приїхати на матч “Нива” – “Динамо” (Київ), але хочете подивитись матч? Вихід є!!!

У Тернополі розшукують водія, який поблизу ресторану «Хутір» збив директора авторинку Ярослава Кульчика і втік з місця ДТП