Автобус депутата-свободівця з Чорткова таки підпалили

Поділитися

21 червня до працівників Чортківського райвідділу міліції звернувся місцевий житель. Чоловік повідомив, що два дні тому невідома особа підпалила його транспортний засіб, який був припаркований на одній із вулиць райцентру.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та експерти криміналістичної лабораторії НДЕКЦ. З місця злочину міліціонери вилучили фрагменти обгорілої тканини, яку виявили неподалік транспортного засобу, кабель електроживлення, сліди горіння полімерного покриття автобуса, залишки обгорілої деревини та інші речові докази.

Потерпілий поділився із правоохоронцями власними підозрами, щодо особи зловмисника, який міг скоїти підпал. На разі співробітники правоохоронних органів розглядають декілька версій того, що сталося, серед іншого, перевіряють причетність вказаного громадянина до скоєння злочину. На ряду з іншими, розглядається версія про конкуренцію між підприємцями. Для встановлення причин загорання транспортного засобу, міліціонери призначили ряд експертиз і досліджень.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального Кодексу України.

Білий Fiat Scudo збив велосипедиста біля дальнього пляжу

Івану Демчишину – 65