Депутати Тернопільської облради написали Хоптяну, Крушельницькому та керівникам фракцій Болєщуку, Дудці, Пилипіву, Федику і Чашці

Поділитися

Депутати Тернопільської обласної ради С.Барна, В.Гульовський, В.Петровський, О.Стадник, Ю.Токаренко, В. Чубатий оприлюднили відкрите звернення до голови Тернопільської обласної організації Партії Регіонів Валентину Хоптяну, Голові Тернопільської обласної організації Народної Партії Крушельницькому З.В. та уповноваженим представникам депутатських фракцій у Тернопільській обласній раді

Голові Тернопільської обласної
організації Партії Регіонів
ХОПТЯНУ В.А.

Голові Тернопільської обласної
організації Народної Партії
КРУШЕЛЬНИЦЬКОМУ З.В.

Уповноваженим представникам
депутатських фракцій
у Тернопільській обласній раді

БОЛЄЩУКУ В.М.,
ДУТЦІ Є.М.,
КРУШЕЛЬНИЦЬКОМУ З.В.,
ПИЛИПІВУ М.І.,
ФЕДИКУ П.Д.,
ЧАШЦІ М.Т.

 В березні цього року, ми, депутати Тернопільської обласної ради, Степан Барна, Володимир Гульовський, Володимир Петровський, Олександр Стадник, Юрій Токаренко та Володимир Чубатий оприлюднили заяву щодо ситуації, що склалася в Тернопільській обласній раді (додається).
До цього часу жодної реакції від обласних організацій Партії Регіонів і Народної партії, уповноважених представників депутатських фракцій у Тернопільській обласній раді не було.
Враховуючи те, що перший заступник голови Тернопільської обласної ради Тарашевський С.О. оголосив про скликання чергового пленарного засідання сорок п’ятої сесії Тернопільської обласної ради на 2 липня ц.р., просимо надати публічну відповідь на наші вимоги, викладені у заяві.

Депутати Тернопільської обласної ради С.Барна, В.Гульовський, В.Петровський, О.Стадник, Ю.Токаренко, В. Чубатий

Губернатор Тернопільщини не дбає за своїх підлеглих

Губернатор Тернопільщини проведе сьогодні закриту для преси колегію зі святковим обідом і випивкою