Губернатор Тернопільщини проведе сьогодні закриту для преси колегію зі святковим обідом і випивкою

Поділитися

Про те, що сьогодні у “Червоній калині” на Теребовлящині голова Тернопільської облдержадміністрації Валентин Хоптян проведе закриту колегію журналіст “ПРО ВСЕ” довідався з надійних джерел облдержадміністрації, які змушені їхати. Про колегію не має жодної згадки на офіційному сайті Тернопільської облдержадміністрації. “Інформаційних рабів” – журналістів державних засобів масової інформації запросили “для годиться” лише по телефону. Більше того, навіть чиновників облдержадміністрації, начальників управлінь запрошено строго за списком. При вході до зали буде охорона, яка не пропустить жодної особи, яка не внесена в список. Тому незалежним журналістам їхати не має сенсу, оскільки їх не пропустять під будь-яким приводом. Цікаво, як охоронці чинитимуть з народними депутатами, які виявлять бажання взяти участь в колегії?

На порядок денний цього засідання винесено “медичні” питання. Колегія пройде спільно із “економічним комітетом”, який “провтикали” вчасно відбути. У чиновників при вході, напевно, заберуть мобільні телефони, щоб ніхто не зняв як лається голова облдержадміністрації. Це вже традиційна процедура. Після засідання колегії передбачений бенкет. На цьому офіційний робочий день голови ОДА завершиться. В “Березолі” , на святкуванні річниціХоптян вже не зможе блеяти, тому відішлють когось із заступників. Телефони головам райдержадміністрацій та клеркам віддадуть аж коли погрузять Хоптяна в джип.

Депутати Тернопільської облради написали Хоптяну, Крушельницькому та керівникам фракцій Болєщуку, Дудці, Пилипіву, Федику і Чашці

«За крок до тебе»: 30 червня – закриття театрального сезону