Іван Стойко « Псевдореформи від влади нищать життя, здоров’я та духовно-освітній розвиток українських громадян»

Поділитися

Саме цей висновок можна зробити аналізуючи прийом громадян народним депутатом України Стойком Іваном Михайловичем, який він провів 11 та 12 червня 2013 року у своєму окрузі на півдні Тернопільщини.

Здавалося б у розпалі пора літніх відпусток та польових робіт, але до народного депутата з кожним прийомом збільшується кількість людей, які шукають правди , несуть свої болі та тривоги, надіються на вирішення тих проблем, здебільшого місцевого значення , до яких чомусь роками не доходять руки у міських та районних чиновників.

Бо хіба б у іншому випадкому зі сльозами на очах зверталась би багатодітна мати з проханням сприяти їй у встановленні конвектора для обігріву квартири, аби в холодний період року не мерзли її четверо дітей, в тому числі дитина-інвалід, чи прийшли б пенсіонери зі скаргою на тріщини стін у будинку в якому вони проживають.

Чи просили б у депутата молоді матері діти яких хворіють, онкохворі та пенсіонери сприяти у лікуванні їхніх захворювань, якби держава відповідним чином дбала про ці категорії людей? І скільки ще у пошуках справедливості будуть оббивати пороги вищих владних кабінетів ті, які ціною власного життя гасили горнило Чорнобиля? Допоки їх будуть дурити «Азарови-Януковичі»?

Не рахуючись зі своїм часом та графіком роботи, Іван Михайлович Стойко лише у м.Чорткові біля 6 годин поспіль без перерви приймав виборців Чортківщини. Поспілкуватись з народним депутатом приїхали навіть жителі навколишніх сіл Гусятинського району.

Питання, які турбули людей, як завжди – різні, та серед тих, які звучали майже з кожних вуст – безробіття, бездоріжжя, бідність, беззаконня та негативні наслідки, так званих, медичної, пенсійної та інших реформ.

Виборці Заліщицького та Борщівського району зверталися в основному зі скаргами на невиконання виконавчими районними структурами судових рішень , піднімали земельні і житлові питання, надання соціальних допомог та нарахування виплат.

«Вкрай збайдужіла до проблем людей влада, сьогодні марно намагається закласти надійний фундамент для 2015 року, силоміць заставляючи чиновників усіх рангів вступати до партії регіонів. Перебуваючи на межі виживання люди , правами та пільгами яких цинічно нехтує владна команда, не будуть силоміць голосувати за мешканця Межигір’я та помножувати статки його сім’ї,» – констатує Іван Стойко.

«Особливо вразила ситуація, яка склалася з Центром науково-технічної творчості та дозвілля учнівської молоді у місті Чорткові. До мене, під час прийому, звернувся небезпідставно занепокоєний майбутнім молодого покоління чортківчан ,педагогічний колектив данного освітньо-виховного закладу, який успішно функціонує з 1970 року та сприяє творчому розвитку і самовизначенню з питань науково-технічної та технічної видів освіти, а також змістовному дозвіллю учнівської молоді чортківщини,» – стверджує Іван Михайлович.

Він вважає , що «чиновницькі ігри навколо приміщення, в якому десятиліттями проводилось навчання дітей, та на яке не звертала увагу влада, не приведуть до покращення якості освіти та підготовки обдарованих учнів.»

« Спільними зусиллями проблему ремонту потрібно вирішувати, а не переносити гуртки Центру у різні школи міста та ще й без матеріальної бази вкрай необхідної для техічних занять,» – резюмує народний депутат.

Протягом тижня депутат Верховної Ради розгляне скарги та заяви понад 200 виборців і проконтролює аби всі його депутатські звернення з проблем громадян були вивчені структурами належним чином, відповідно до Законів України, та на них було відреаговано.

На прийомі у народного депутата було також багато приємних та радісних хвилин, коли люди, які зверталися до нього раніше, приходили з теплими словами подяки, квітами.

Іван Стойко і надалі працюватиме для людей, адже в цьому вбачає свій найвищий обов’язок перед Богом та Україною.

Прес-служба народного депутата України Івана Стойка.

Стойко звернувся до Азарова за грошима: чи почує його прем’єр?

У Тернополі орудує зальотна банда грабіжників!