Стойко звернувся до Азарова за грошима: чи почує його прем’єр?

Поділитися

Народний депутат України, член фрації ВО «Батьківщина» від партії «За Україну!» Іван Стойко звернувся з депутатськими запитами до Прем’єр-міністра України щодо виділення коштів на виконання робіт з відновлення приміщення Худиківської загальноосвітньої школи  І-ІІ ступенів Борщівського району Тернопільської області та щодо виділення коштів для  реконструкції Борщівського  районного будинку культури, центральної районної бібліотеки та районної дитячої бібліотеки.

Іван Стойко у коментарі для представників ЗМІ зазначив, що він, як народний депутат, обраний в мажоритарному окрузі, добре знає проблеми Борщівського району і докладатиме зусиль для їх вирішення.

«Худиківська ЗОШ І-ІІ ступенів взагалі не мала власного приміщення і розташовувалась у сільському будинку культури. Під час пожежі, яка сталася внаслідок короткого замикання електромережі, і це приміщення було знищено майже повністю. Тому навчання проходить у пристосованому приміщенні дитячого садочка у дві зміни. Відсутній спортивний зал, навчальна майстерня та їдальня», – сказав Іван Стойко.

Функціонування Борщівського районного будинку культури теж було припинено через аварійний стан приміщення ще у 2006 році. Тоді ж було розпочато його реконструкцію. Багато робіт вже зроблено за кошти районного бюджету, але для їх завершення потрібні додаткові кошти з держбюджету, повідомляє zaukrainu.org

Біля катедри, у Тернополі, приземлився вертоліт

Іван Стойко « Псевдореформи від влади нищать життя, здоров’я та духовно-освітній розвиток українських громадян»