Націоналісти захопили офіс Яценюка

Поділитися
"Это наша карова и мы будем её доить

Бійці ВО “Тризуб” ім. С.Бандери та представники Української Політичної Організації захопили офіс Фронту Змін на вул. Верхній Вал, 4в та вимагають особистої зустрічі з Арсенієм Яценюком. Націоналісти звинувачують Яценюка у приховуванні від колег по фракції та українського суспільства інформації щодо участі потенційного кандидата в депутати від ВО “Батьківщина” Аркадія Корнацького в українофобських та антидержавних політичних проектах.

Зокрема ВО “Тризуб” і УПО заявляють про те, що в 1999-му році Аркадій Корнацький балотувався до Державної Думи РФ від політичного блоку “Отечество – Вся Россия”, котрий був створений членами Ради Федерації, котрі відмовились в 1999 році ратифікувати Договір про дружбу та співробітництво Росії та України, оскільки не визнавали територіальну цілісність нашої держави, зокрема приналежність Україні Криму та Севастополя. Очолювали блок відомий українофоб Юрій Лужков, котрого за заклики до від’єднання Криму навіть визнавали в Україні персоною нон-грата, та голова Служби Зовнішньої Розвідки Російської Федерації Євгєній Прімаков, котрий особисто координував діяльність кримських сепаратистів в період правління самопроголошеного президента Криму Мєшкова.

Раніше з аналогічними зверненнями до Яценюка зверталась група українських дисидентів на чолі з Левком Лук’яненком та Василем Овсієнком, а також народні депутати Володимир Бондаренко, Юрій Михальчишин, Олег Тягнибок та інші.

Прес-служба ВО «Тризуб» ім. С.Бандери

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ

Голові фракції ВО “Батьківщина” у Верховній Раді України
Арсенію Яценюку

Мусимо констатувати, що політична проституція не залишила лави парламентської опозиції і у чинному VII-му скликанні. Не допомогли ані обіцянки, ані навіть присяги на Святому Письмі. Попри зрозумілу потребу пошуку фінансування, неперебірливість опозиції у підборі кадрів, нехтування необхідністю елементарно перевіряти кандидатів не має жодного виправдання, особливо в сьогоднішніх складних умовах, коли, без перебільшення, вирішується доля нашої держави.

На жаль, Ви як людина, яка особисто несе відповідальність за кожного перебіжчика, не лише не зробили жодних висновків, а й далі продовжуєте ігнорувати при підборі кандидатів обставини, які мали би унеможливлювати їхнє висування від об’єднаної опозиції. Ви неодноразово заявляли, що не могли передбачати “тушкування” жодного з зрадників, наголошували на тому, що причиною їхньої зради був неймовірний тиск на самих депутатів та загрозу знищення їхнього бізнесу. На нашу думку, це лише підтверджує необхідність відмежування бізнесу від політики.

Український парламент не повинен бути місцем, де намагаються захистити свої власні, а не суспільні інтереси. Наявність проблем з державою не зробить підприємця ані політиком, ані тим більше патріотом. Зрештою сьогодні від подібних проблем не захищає навіть членський квиток Партії регіонів. Єдина перевага таких осіб полягає в можливості підтримати політичну боротьбу фінансово, що вони і повинні робити, не претендуючи на жодні для себе преференції.

Проте навіть не заміна перевірених опозиціонерів бізнесменами змусила нас до Вас звернутись. Сьогодні нас надзвичайно непокоїть той факт, що Ви, володіючи інформацією про українофобську та антидержавну діяльність одного з потенційних кандидатів від об’єднаної опозиції, приховуєте цю інформацію від колег по фракції та українського суспільства.

Мова йде про Аркадія Корнацького, котрий сьогодні видає себе за палкого патріота України, однак десять років тому балотувався до Державної Думи Російської Федерації від імпер-шовіністичного політичного блоку “Отєчєство – Вся Росія”, котрий був створений членами Ради Федерації, котрі відмовились в 1999 році ратифікувати Договір про дружбу та співробітництво Росії та України, оскільки не визнавали територіальну цілісність нашої держави, зокрема приналежність Україні Криму та Севастополя. Очолювали блок відомий українофоб Юрій Лужков, котрого за заклики до від’єднання Криму навіть визнавали в Україні персоною нон-грата, та голова Служби Зовнішньої Розвідки Російської Федерації Євгєній Прімаков, котрий особисто координував діяльність кримських сепаратистів в період правління самопроголошеного президента Криму Мєшкова.

Поява Аркадія Корнацького серед кандидатів цієї політичної сили не була випадковістю. З обома лідерами блоку його пов’язували давні та тісні зв’язки. Університет дружби народів імені Патріса Лумумби, який Корнацький закінчив в 1980 році, готував здебільшого бійців Комінтернівського фронту: арабських бойовиків(Махмуд Аббас) та латиноамериканських терористів(Іліч Рамірес Санчес), а також офіцерів зовнішньої розвідки СРСР. Там і працював Аркадій Корнацький після закінчення університету під безпосереднім керівництвом Євгєнія Прімакова. Спочатку під прикриттям в міжнародних структурах, а згодом в якості офіцера діючого резерву в апараті мера Москви Юрія Лужкова. Після того, як Євгєній Прімаков очолив Торгово-промислову палату РФ, Корнацький також перейшов в структури ТПП, очоливши відділення в Московській області. Шпигунську кар’єру Корнацького продовжив його старший син, який після провалу російської резидентури в Брюсселі, працює керівником Департаменту правового забезпечення МЗС РФ. Корнацький-молодший має найвищий ступінь доступу до державної таємниці, через нього проходять всі документи російського зовнішньополітичного відомства.

Ці факти Вам добре відомі, як власне і те, що Аркадій Корнацький досі залишається громадянином РФ. Саме у зв’язку з цим він і переховувався після порушення кримінальних справ проти його підприємств з вересня 2012 року у Москві(якби він не мав російського громадянства Росія була б змушена його видати). Стосовно неприпустимості висування людини з подібною біографією до Вас звертались українські моральні авторитети на чолі з багатолітніми політв’язнями радянського режиму Левком Лук’яненком та Василем Овсієнком. На це Вам вказували колеги по опозиції народні депутати Володимир Бондаренко, Юрій Михальчишин, Олег Тягнибок та інші. Проте, Ви проігнорували ці звернення.

Сьогодні, коли в Первомайську ллється людська кров, легко сказати, що не потрібно інших доказів опозиційності Аркадія Корнацького. Проте конфлікт навколо землі, яка йому належить, а точніше колосальних запасів корисних копалин, які знаходяться під нею, виник задовго до того, як Корнацький вирішив вступити до лав об’єднаної опозиції і тягнеться ще з початку 2010 року. Крім того, співпрацю з українофобськими організаціями треба змивати власною кров’ю, а не кров’ю підконтрольних селян, і захищаючи Україну, а не закулісні інтереси фінансово-промислових груп.

Ми сподіваємось, що Ви маєте достатньо мужності для того, щоб визнавати та виправляти власні помилки. В іншому випадку вся відповідальність за наслідки прийнятого рішення буде покладена на Вас особисто.

Центральний провід ВО «Тризуб» ім. С.Бандери

Оргкомітет Української Політичної Організації

Держфінінспекція в Тернопільській області за січень-травень 2013 року забезпечила відшкодування втрат на суму понад 11,2 млн грн

У Києві заклеїли сітілайти із зображенням Порошенка та Попова