Прокуратура Тернопільщини почала “відбілювати” свій імідж

Поділитися

Як відомо, зустрічають по одягу. Саме такого іміджевого правила, напевно, дотримується новопризначений прокурор Тернопілля Геннадій Мовчан, який розпочав ремонт фасаду обласної прокуратури. Тернополяни здивовані, що високопосадовець, прийшовши на Тернопілля у жовтні минулого року, розпочав ремонт приміщення, яке й так виглядало одним з найкращих в Тернополі. Скільки ж на цей раз витратять мільйонів? Люди говорять, що потрібно було “освоїти кошти”. Чимало городян обурюються як так можна: мовляв, скільки шкіл і садочків потребують ремонтів, а прокурор собі дозволив таку розкіш під час економічної кризи.

Прокурор Тернопільської області Мовчан Геннадій Володимирович

Працівники мерії розповіли “ПРО ВСЕ”, що, ймовірно, прокуратуру ремонтує по-бартеру будівельна організація, якій взамін пообіцяли не порушувати кримінальну справу. Так це чи ні, наразі невідомо. “ПРО ВСЕ” очікує на коментар від прес-служби цієї правоохоронної організації щодо проведеного тендеру, скільки коштів буде витрачено і які мотиви ремонту. Жартівники підколюють прокурора Тернопілля, що навіть під час ремонту він заборонив знімати прапор. Мовляв, пам’ятає Мовчан про Степана Барну з червоно-чорним прапором, через якого відправили у відставку попередника. Інші тернополяни жартують, що в прокуратурі просто не має вакансій, щоб працевлаштувати всіх членів партії “Фронт змін”, натякаючи на прес-секретаря прокурора Тернополя Олега Удича. Адже дивно виглядає: один член “Фронту змін” вішає прапор, а інший стає прес-секретарем прокурора. Хоча, звісно, професійні якості пана Олега – поза будь-якими питаннями.

“ПРО ВСЕ” також розповіли неймовірну історію “заселення” прокурора на Тернопільщині. Нібито проживши тиждень у готелі, пану Мовчану презентували трикімнатну квартиру підлеглі. На жаль, вона йому не сподобалась. Геннадій Васильович нібито віддав її власному водію. Змушені були прокурори “скинутись” на ще одну “нормальну хату”. Щоб віддячитись за турботу перед місцевими кадрами, прокурор призначив своїм першим заступником Сергія Банаха, який до того керував міською прокуратурою. Так це – чи ні, знають правду лише в прокуратурі, але тернополяни досі  переповідають про шикарний ремонт в квартирі обласного прокурора.

Тернопільську прокуратуру “відбілять” за 99 тисяч!

 

 

Сьогодні у Тернополі – закриття концертного сезону філармонії

Тернопільську прокуратуру “відбілять” за 99 тисяч!