Прокуратура Тернополя “спускає” справу про пологовий “на гальмі”?

Поділитися
Депутат-регіонал Лукін, який нахімічив на ремонті пологового будинку в Тернополі

Прокуратура звернулася до суду з обвинувальними актами стосовно підприємців, які привласнили бюджетні кошти під час реконструкції лікарні

Прокуратурою міста Тернополя завершено досудове розслідування у двох кримінальних провадженнях та направлено до суду обвинувальні акти стосовно двох підприємців, які завищивши вартість виконаних робіт з ремонту приміщень однієї з лікарень міста, заволоділи шляхом обману бюджетними коштами.

Двоє підприємців упродовж 2010-2012 років безпідставно внесли недостовірні дані в акти приймання-здачі виконаних робіт щодо вартості робіт з ремонту приміщень однієї з лікарень міста Тернополя.
Завищивши вартість виконаних робіт, будівельники заволоділи бюджетними коштами на загальну суму понад 94 тисячі гривень, спричинивши місцевому бюджету збитки на зазначену суму.
За вказаними фактами прокуратурою міста Тернополя завершено досудове розслідування у двох кримінальних провадженнях.
У ході досудового розслідування завдані матеріальні збитки повністю відшкодовані.

Прокуратура міста Тернополя звернулася до суду з обвинувальними актами стосовно вказаних підприємців у вчиненні злочинів, передбачених ч.ч.1,2 ст.190 (шахрайство), ч.1 ст.366 (службове підроблення), ч.ч.1,4 ст.358 (підроблення і використання завідомо підробленого документа) КК України, та угодами про визнання винуватості, повідомили “ПРО ВСЕ” у прес-службі прокуратури Тернопільської області

Дощі заливають Тернопіль

Як насправді відбувається торгівля пивом на спрощеній системі оподаткування у Тернополі