ПриватБанк доступний цілодобово

Поділитися

Багато хто з нас стикався з тим, що терміново було потрібно оплатити за інтернет, комунальні послуги, переказати комусь кошти, оплатити за штраф чи просто зняти готівку з банкомату, але через свій робочий графік не встигав цього зробити у відділенні банку. Саме тому ПриватБанк на сьогоднішній день в м. Тернопіль вже відкрив 6 відділень з цілодобовою зоною самообслуговування 24/7 та продовжує відкривати нові. В таких зонах як правило, знаходиться банкомат і термінал самообслуговування, де клієнт може здійснити майже всі банківські операції, які зазвичай здійснював у касі відділення ПриватБанку.

– Дана зона самообслуговування доступна цілодобово 24 години 7 днів на тиждень, – говорить Дмитро Почтовнюк, керівник прес-офісу ПриватБанку в м. Тернопіль, – часто стикаюсь з тим, що люди, шарпнувши за ручки дверей, розуміючи, що вони закриті, розвертаються і йдуть в іншу сторону. Щоб потрапити всередину достатньо провести будь-якою карточкою ПриватБанку по картрідеру, і двері автоматично відчиняться.

Адреси відділень ПриватБанку в м. Тернопіль з цілодобовими зонами самообслуговування 24/7:

БАМ

– Відділення №22, м. Тернопiль, вул. Симоненка, 1А

ЦЕНТР

– Відділення №25, м. Тернопiль, вул. Руська 19

– Відділення «Мелодія», м. Тернопіль, вул. Сагайдачного, 2

СХІДНИЙ

– Відділення «Східне», м. Тернопiль, п-кт Ст.Бандери, 96

– Відділення БМ «Центральний», м. Тернопiль, п-кт Ст.Бандери, 38

ДРУЖБА

– Відділення «Дружба», м. Тернопiль, вул. Мазепи, 7

Cкористатися цілодобовими зонами самообслуговування від ПриватБанку також можна в районних центрах, таких як Теребовля, Борщів та Бережани. Незабаром заплановано відкритя у Кременці та Почаєві.

«Благодійність крізь призму об’єктива»

Нові розваги в Тернополі (відео)