Райффайзенбанк Аваль вже не фаворит на Тернопільщині?

Поділитися

Про це можна сміло говорити, зважаючи на відсутність митрополита Василія Семенюка на професійній прощі банкірів на Тернопільщині. Якщо, для прикладу, син екс-губернатора Михайла Цимбалюка – Віталій, депутат Тернопільської міської ради отримав і благословення від Папи Римського, і червону доріжку до шлюбу, хоч в катедрі його ніколи до того не бачили, то банкіри “Авалю” аж з трьох областей приїхали, але провладн налаштованого Семенюка не побачили. Висновки самі напрошуються…

9 червня на ІІ професійну прощу зібрались працівники Хмельницького регіонального макрорегіону Райффайзенбанк Аваль (Хмельницька дирекція, Тернопільська, Івано-Франківська). На чудотворному місці прочан вітав від імені архиєпископа і митрополита Василія Семенюка о. Андрій Шалай. Священник очолив Божественну Літургію у Соборі Матері Божої Зарваницької. Під час проповіді заохочував прочан добре виконувати свої професійні обовязки, не порушуючи Божий закон.

Відтак відбулося освячення води, Хресна дорога, відвідини купелі св. Анни та молитва перед чудотворною іконою Матері Божої Зарваницької.

Земельники Тернопільщини відмолювали гріхи

Для хабарників-керівників дитячих садочків настануть скрутні часи?