Для хабарників-керівників дитячих садочків настануть скрутні часи?

Поділитися
Презентація сайту від Ольги Похиляк: пальці віялом...

Вчора керівник тернопільської освіти Ольга Похиляк презентувала з колегами систему електронного запису в садочки. Нова процедура почне працювати у Тернополі з 12 червня цього року. Заявки через сайт http://dnzternopil.te.ua/ прийматимуть від батьків, чиї дітлахи підуть у садочки в 2014 році.

[poll id=”109″]

«За дорученням міського голови, управління освіти та науки зобов’язане забезпечити усім батькам рівні умови для запису дітей в садочки. На сьогоднішній день сформовано 80 % списків – з тих, хто стояв на черзі раніше і вже мали необхідні документи. Проблема з нестачею груп у садочках існує, однак ми намагаємося максимально по можливості вирішувати її. Зокрема у цьому році плануємо відкрити додаткові групи у садочках №№ 1, 9, 13, 17, 21», – зазначила начальник управління освіти та науки міськради Ольга Похиляк.

Самописний сайт створив безкоштовно (за пів ставки методиста ) вчитель інформатики 4 школи. Ініціатива зі створення сайту належить не батькам, а чиновникам.  Метою створення веб-продукту є подолання хабарництва у середовищі влаштування діток дитячий садочок.

Райффайзенбанк Аваль вже не фаворит на Тернопільщині?

А ви бачили який буде новий автовокзал у Тернополі?