Сьогодні у Тернополі – допрем’єрний показ

Поділитися

Тернопільський кінотеатр «Сінема Сіті» продовжує чудову традицію ексклюзивних показів для преси.
12 червня, в кінотеатрі «Сінема Сіті», знову відбудеться, ще один ексклюзивний прес-показ фільму, а саме фільму «Стажери».

Літо – пора відпочинку та розваг, тому «Двадцяте століття Фокс» пропонує, до вашої уваги фільм “Стажери”, який можна було б віднести до комедій про взаємовідносини поколінь. Головні герої – Біллі (Вінс Вон) та Нік (Оуен Уілсон) – відмінні продавці. Проте за вікном – ера нових технологій, продавати та купувати набагато зручніше не відходячи від комп’ютера, тож хлопці стали не потрібні на своєму попередньому робочому місці. Аби не сидіти склавши руки, друзі беруться за пошуки нової роботи, які приводять їх у групу стажерів величезної інтернет-корпорації. Необізнаність у новинках інформаційних технологій хлопці компенсують харизматичністю, винахідливістю та чималим життєвим досвідом.
Легка комедія “Стажери” від режисера Шона Леві обіцяє не лишити глядача байдужим з багатьох причин. Для роботи над картиною зібралася команда, яка вміє розсмішити, створення комедій – їх коник. Не лише режисер, але й сценарист, а також виконавці головних ролей все своє життя присвятили цьому жанру. Тож любителям посміятися ні в якому разі не варто пропускати прем’єру.

Губернатор у Підволочиському районі всіх чиновників “зганяє” в один банк

Конференція “Незалежний та дієвий парламент – гарантія демократичного прогресу та євроінтеграційних перспектив України”