Тернопільська “Міс Бомба 2013”: «Найголовніше – йти до своєї мети»

Поділитися

Боротьба за першість, 9 красунь і поїздка до Риму. Оля Росоха – переможниця конкурсу Міс Бомба 2013 ділиться враженнями з читачами visit.ua.

Конкурс мав відбутися 31 травня. День обіцяв бути важким і був розписаний по годинах, якщо не по хвилинах. Перш за все я мала прокинутись з хорошим настроєм, який би не покидав мене протягом усього дня. І це вдалося.

Моє головне завдання на конкурсі було виділитись серед дівчат. Загалом нічого складного. Всі переживали лише на першому виході, після нього вже освоїлись на сцені, і далі було легше.

Між учасницями не було ніяких сутичок. Не зважаючи на суперництво перед журі, всі навпаки допомагали і підтримували одна одну. Кожна з нас була достойна перемоги. Створилась досить приємна атмосфера.

У фіналі, коли оголосили мій номер, я не вірила до кінця, що це все-таки я. Я – перемогла! Після нагородження я не могла стримати своїх емоцій радості, вони зашкалювали. Як приз я отримала подорож до Риму. Я вже там була, це дуже красиве і спокійне місто. З радістю відвідаю його ще раз. Путівка, на жаль, на одну особу. Коли вирішу з датою, можливо, мій хлопець купить путівку і ми поїдемо разом. Дівчатам, які будуть брати участь в конкурсах, хочу порадити бути щирими, знати свої цілі, добиватись їх і не здаватися. Навіть після невдалих спроб продовжувати йти до своєї мети! Я теж пробувала себе в різних конкурсах краси і теж були невдачі. Потрібно вміти програвати, адже не все дається відразу, не розчаровуватись, пробувати себе проявити у інших конкурсах. І, можливо, наступного разу переможницею станеш саме ти. Дякую всім, хто підтримував і вболівав за мене. Перш за все друзям і рідним, а також своєму коханому і його хокейній команді “Шершні”, які додавали мені позитивних емоцій на сцені.

У Бучачі скандал: священник не пустив до храму ревізію. Зникли золоті чаші і давні ікони

Веселий анекдот про тернопільську журналістику