У Тернопільському районі підприємство незаконно видобувало корисні копалини загальнодержавного значення

Поділитися

Прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому стосовно керівника одного з підприємств за фактами незаконного видобування корисних копалин загальнодержавного значення та грубого порушення законодавства про працю.

Обставини провадження:
Упродовж 2012-2013 років підприємство здійснювало незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення (пісковику), при цьому спеціального дозволу на користування надрами та гірничого відводу не одержувало.
Окрім того, організувавши на підприємстві роботи із розпилювання видобутого природного каменю, безпечні умови праці керівник підприємства не забезпечила. До того ж дозволу на виконання робіт з підвищеною небезпекою посадовець не мала.

Додатково:
За даними фактами Тернопільським міжрайонним прокурором з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері внесено відомості до ЄРДР за ч.2 ст.240 та ч.1 ст.272 КК України (порушення правил охорони або використання надр та порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою).

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Український моряк отримав шок, упізнавши в одній з порноактрис свою дружину

Настав час відпусток і для спрощенців