Український моряк отримав шок, упізнавши в одній з порноактрис свою дружину

Поділитися

Ні для кого не секрет, що здавна серед моряків ходить такий жарт, що у скількох портах ти б не бував, всюди ти повинен залишити після себе слід, пише Моряк України

Так, у Бостоні, під час навантаження свого судна члени українського екіпажу вирішили скористатися інтернетом і пошукати «полуничку» у мережі, наткнувшись на Web Cam Sex.

Це система, при якій дівчата на спеціалізованих сайтах для дорослих демонструють своє тіло на камеру в режимі он-лайн для платоспроможних глядачів. Крім того, можна поспілкуватися з моделями за допомогою чату. Іншими словами, це вдосконалена послуга “сексу по телефону”, але з відео потоком, при цьому сама актриса не бачить людей, які на неї дивляться.

Бажаючим поспостерігати за моделями або за сексом у прямому ефірі доводиться платити від 4 до 10 доларів за хвилину перегляду.

Зайшовши на один з сайтів, що надають такі послуги, Євген Л. упізнав в одній з акторок свою дружину.

Шок. Це саме те почуття, яке пережив моряк в першу секунду. Шок породив сумніви, а сумніви в свою чергу змусили скористатися платіжною карткою Віза.

Підсумок:

30 доларів було заплачено за те, щоб подивитися на власну дружину у власній квартирі, на власному ліжку, на якому вона демонструвала себе для всіх бажаючих платоспроможних клієнтів.

На жаль, як зізнається Євген Л., зв’язок обірвався відразу після того, як він сказав у камеру послання актрисі-дружині.

Після повернення з рейсу Євген Л. подав документи на розлучення. Їх шлюб тривав 3, 5 року.

 

Повний піпець: охорона не підпускала хмельницьких журналістів до Яценюка та Тягнибока, бо вони “зажралися”?!

У Тернопільському районі підприємство незаконно видобувало корисні копалини загальнодержавного значення