У тернопільських податківців була “стрілка” з бізнесом Шумщини

Поділитися

 

Одним із стратегічних напрямів роботи Міністерства доходів і зборів України є розбудова конструктивного діалогу з представниками бізнес-спільноти. Саме з такою метою 25 червня цього року виїзна мобільна бригада Головного управління Міндоходів у Тернопільській області зустрілася з громадськістю Шумського району.

В ході особистої зустрічі керівництва відомства із підприємницьким середовищем та семінару для суб’єктів господарювання учасники обговорили актуальні питання оподаткування податком на доходи фізичних осіб, податком на нерухоме майно, підприємницької діяльності, ПДВ, податком на прибуток. Крім цього, мешканців Шумська ознайомили із порядком розгляду звернень громадян.

Відкриваючи семінар, заступник начальника Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Олександр Конончук зазначив, що всі ці заходи проводяться з однією метою – доступно роз’яснити суб’єктам господарювання норми податкового та митного законодавства, розповісти про нові сервіси, налагодити зворотний зв’язок з громадянами та почути думку платників щодо вдосконалення відомства. 

Слід зауважити, що семінар проходив за участю директора виконавчої дирекції Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації “Асоціація платників податків України” в Тернопільській області Ігоря Дутки, який зазначив, що Асоціація платників податків України постійно працює над формуванням ефективних механізмів взаємодії бізнесу і влади для оптимального поєднання їх інтересів.

Під час обговорення проблемних питань платники податків висловили думку, що систематичне навчання та їх інформування щодо новацій податкового та митного законодавства, безпосередній обмін думками з фахівцями Міндоходів – це ті заходи, які дозволяють підняти рівень обізнаності платників податків.

 

Головне управління Міндоходів у Тернопільській області

 

 

На Львівщині 100-кілограмова самовбивця стрибнула з будинку прямо на руки міліціонеру

Володимир Кличко про бій з Повєткіним, своє одруження і політ у космос