Володимир Кличко про бій з Повєткіним, своє одруження і політ у космос

Поділитися

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBО, IBO і журналу «The Ring Magazine» Володимир Кличко в ефірі програми «Факти тижня» розповів про бажання провести бій з «регулярним» чемпіоном WBA Олександром Повєткіним та про те, як проходить переговорний процес.

 «Я не можу сказати нічого, поки контракт не підписаний. Як тільки буде підписаний контракт з Повєткіним, тоді відбудеться поєдинок… Там декілька дат. Звісно, остання дата – 5 жовтня. Для цього також є невизначені дати у вересні. І звичайно, багато хто з вболівальників цього виду спорту, хотіли би побачити цей поєдинок, а я вже безпосередньо взяти в ньому участь», – зізнався Кличко.

«Перед кожним поєдинком є договірний процес. Відбуваються переговори. Але все таки, я сподіваюсь, що до 15 червня контракт буде підписаний і поєдинок відбудеться», – повідомив боксер.

«Я би із задоволенням провів бій на київській арені. І сподіваюсь, ця мрія здійсниться. Хоча для мене, як для чемпіона, не має значення в якій країні проводити бій. Якщо права на цей поєдинок знаходяться у російської сторони, і вони вирішать провести поєдинок у Москві, значить він там і відбудеться. Я до цього готовий. В цьому немає нічого, щоби змусило мене відмовитися, або я почувався би некомфортно», – сказав спортсмен.

Кличко також назвав Повєткіна своїм найцікавішим суперником.

«Я давно мріяв провести проти нього поєдинок, оскільки Олександр жодного поєдинку не програв. Він олімпійський чемпіон, він регулярний чемпіон світу, який знаходиться в рейтингу під суперчемпіоном, піді мною. Я вважаю, що цей поєдинок буде дуже інтригуючим», – відзначив він.

Володимир Кличко назвав абсолютними чутками розмови про його політ до космосу, балотування на посаду київського мера, а також плітки про його одруження.

 Крім того, суперчемпіон повідомив, чим буде займатися після завершення своєї спортивної кар’єри.

У тернопільських податківців була “стрілка” з бізнесом Шумщини

Коли члени садівничого товариства повинні платити за землю