Журналісти + податківці =

Поділитися
З нагоди Дня журналіста подяки отримали Роман Заяць, генеральний директор Тернопільської обласної державної телерадіокомпанії, Богдан Новосядлий, заступник редактора газети «Свобода», Валентина Баца, заступник редактора з економічних питань газети «Вільне життя», Леся Маньковська, журналіст телеканалу «TV-4», Любов Красновська, редактор спецпроектів Тернопільської філії Медіа Корпорації RIA, Зоряна Биндас, головний редактор радіостанції «Українська хвиля», Ірина Шуптарська, журналіст телеканалу «ІНТБ» та Андрій Грицишин, директор сайту міста Тернополя 0352.com.ua.

Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко привітав тернопільських журналістів з їх професійним святом

Представники майже п’ятиста засобів масової інформації з усіх областей мали можливість поспілкуватися з Міністром доходів і зборів України Олександром Клименком. В рамках відео конференції керівник новоствореного відомства звернувся зі словами подяки до журналістів, які висвітлюють податкову та митну тематики. Найщиріші привітання з Днем журналіста та побажання прозвучали з уст О. Клименка і на адресу представників засобів масової інформації Тернопільщини.
Звертаючись до представників четвертої влади, міністр зазначив: «Цього року мені випала честь вітати вас з професійним святом у новій для себе якості – Міністра доходів і зборів. Як вам відомо, наприкінці минулого року відбулося об’єднання податкової та митної служб у єдине міністерство. Це важлива інституційна реформа, яка має важливе значення з точки зору розвитку національної економіки, створення сприятливого бізнес-клімату в країні. Місією міністерства визначено адмініструвати податки, збори, митні платежі та єдиний соціальний внесок, надавати послуги громадянам та бізнесу та як наслідок забезпечувати наповнення доходної частини державного бюджету. Ми створюємо відомство європейського зразка і зацікавлені в тому, щоб цей процес проходив також по-європейськи – максимально відкрито, прозоро, з потужним громадським контролем за нашою діяльністю. І у цьому ваша допомога для нас безцінна, особливо в регіональному інформаційному просторі, де на місцях безпосередньо відбувається процес інтеграції двох служб. Дозвольте щиро подякувати за ваш наполегливий пошук істини та сумлінне висвітлення суспільно-важливих тем».
Своєрідним визнанням активної участі ЗМІ в організації висвітлення діяльності Міністерства доходів і зборів України, формуванні позитивного іміджу нового відомства, зміцненні партнерських стосунків із платниками податків стали Подяки Міністра доходів і зборів України Олександра Клименка. З нагоди Дня журналіста подяки отримали Роман Заяць, генеральний директор Тернопільської обласної державної телерадіокомпанії, Богдан Новосядлий, заступник редактора газети «Свобода», Валентина Баца, заступник редактора з економічних питань газети «Вільне життя», Леся Маньковська, журналіст телеканалу «TV-4», Любов Красновська, редактор спецпроектів Тернопільської філії Медіа Корпорації RIA, Зоряна Биндас, головний редактор радіостанції «Українська хвиля», Ірина Шуптарська, журналіст телеканалу «ІНТБ» та Андрій Грицишин, директор сайту міста Тернополя 0352.com.ua.
Після привітання журналісти «засипали» Олександра Клименка запитаннями про новостворене відомство та отримали на них вичерпні відповіді.

Головне управління Міндоходів у Тернопільській області

На Тернопільщині заборонено експлуатацію 7 атракціонів підвищеної небезпеки у Кременецькому, Бучацькому та Чортківському районах

Котел-колонка в тернопільському кафе: чи слід платити екоподаток?