Зловмисники дерев’яною битою спричинили тяжкі тілесні ушкодження чоловіку за те, що той заступився за свого сина

Поділитися

 

Прокуратурою Кременецького району направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно двох місцевих жителів за фактами вчинення хуліганських дії на території міста Кременця та спричинення тілесних ушкоджень чотирьом потерпілим.

У березні поточного року 25-річний житель міста Кременця спільно зі своїм молодшим братом безпричинно нанесли місцевому мешканцю удари в голову кулаками та дерев’яною битою.

Бійку поблизу магазину побачив батько потерпілого. Намагаючись захистити свого сина, чоловік отримав декілька ударів дерев’яною битою в живіт. У результаті йому спричинено тяжкі тілесні ушкодження у вигляді розриву селезінки, яку надалі видалено медиками лікувального закладу.

Тієї ж ночі молодший з братів поблизу нічного клубу у місті Кременці безпричинно побив ще двох місцевих мешканців, спричинивши їм тілесні ушкодження легкої та середньої ступенів тяжкості.  

Обвинувальний акт стосовно двох жителів міста Кременця направлено до суду за ч.1 ст.121, ч.1 ст.122, ч.1, ч.2 та ч.4 ст.296 КК України (умисне тяжке та середньої тяжкості тілесні ушкодження, хуліганство).

 Прес-служба прокуратури Тернопільської області

 

 

 

Тернополяни про владу демотиватороми

Ваучер на навчання – шанс, яким варто скористатись